На Кіровоградщині викрили 26 фактів незаконних посівів нарковмісних рослин

Червень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, тривають.

 Шістьом особам вже повідомлено про підозру у вчиненні відповідних кримінальних правопорушень.
Загалом із початку проведення оперативно-профілактичних заходів працівники поліції виявили на присадибних ділянках жителів області більше 2,4 тисяч незаконно висаджених рослин коноплі та понад 700 кущів маку.
Також у період проведення операції поліцейські вилучили з незаконного обігу кілограм макової соломки та понад 1,1 кг марихуани.
Нагадаємо, комплекс оперативно-профілактичних заходів, спрямований на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин, а також перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження, на території області триватиме до 28 вересня.

За матеріалами
управління протидії наркозлочинності
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool