На Кіровоградщині викрали трактор

Травень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Житель Знам’янського району пошкодив стіну гаража, проник всередину та незаконно заволодів транспортним засобом. Техніку працівники поліції розшукали у сусідньому населеному пункті та повернули власнику.

«До відділу поліції звернувся 40-річний місцевий мешканець. Потерпілий повідомив, що з його гаражного приміщення в одному з сіл зник трактор із дизельним пальним у баку в кількості близько 15 літрів. На місце події негайно виїхали правоохоронці. За кілька годин пошуків транспортний засіб виявили в іншому населеному пункті району. Поліцейські встановили, що до угону причетний 32-річний місцевий житель.

Чоловік вночі вирішив покататись на тракторі. Коли закінчилося пальне, залишив техніку та пішов додому», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool