На Кіровоградщині викрали майже 2 км кабелю

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

На рахунку двох жителів міста Новоукраїнка, 19 та 20 років, сім фактів крадіжок кабелю, що належить підприємству зв’язку. Загальна сума завданих збитків становить близько 3 тисяч гривень.

Злочини було скоєно упродовж кількох місяців. Вийти на слід зловмисників правоохоронцям допомогли громадяни, що мешкають неподалік місця вчинення останньої крадіжки.

- Під час проведення опитування жителів районного центру, працівники міліції отримали інформацію, яка сприяла встановленню підозрюваних осіб. Одним із зловмисників виявився 19-річний місцевий мешканець, який зізнався, що викрадав кабель разом з 20-річним приятелем. Саме він, за словами напарника, і був ініціатором такого «заробітку», адже має судимості за вчинення крадіжок та грабежу, - розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.

Викрадене зловмисники продали, а виручені кошти використовували на власні потреби.

За цими фактами триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Злодіям повідомлено про підозру, їм загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool