На Кіровоградщині виготовляли опій

Листопад 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Співробітники СБУ спільно з УМВС України в Кіровоградській області викрили протиправну діяльність трьох місцевих мешканців, котрі налагодили незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичної речовини - опію ацетильованого.

У рамках розпочатого кримінального провадження за фактом виготовлення та збуту наркосировини правоохоронці задокументували декілька фактів вчинення протиправної діяльності злочинною групою.
У листопаді ц.р. в Олександрії за місцями проживання зловмисників правоохоронці провели одночасно санкціоновані обшуки, у результаті яких було виявлено та вилучено кошти, отримані наркоторговцями від продажу зілля, спеціальне обладнання для його виготовлення та підготовлену до реалізації наркотичну продукцію.
22 листопада слідчими УМВС України в Кіровоградській області трьом учасникам злочинної групи оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України.
Рішенням Ленінського районного суду м.Кіровограда підозрюваним обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool