На Кіровоградщині відзначили «День поля»

Серпень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

Фахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області разом з понад 400 представниками аграрного бізнесу взяли участь у заходах з нагоди відзначення «Дня Поля» на базі фермерського господарства «Агро - Володимир» (с. Велика Виска Маловисківського району).

Керівники та представники сільськогосподарських підприємств ознайомилися з агротехнологічними та селекційними дослідженнями кампанії Limagrain, оглянули науково-демонстраційний полігон сортів та гібридів кукурудзи та соняшнику, ознайомилися з правила вибору сучасної сільськогосподарської техніки.

Представники Управління під час огляду полігону надали методичні рекомендації (інформаційні листи) аграріям щодо дотримання законодавства з питань охорони праці під час зернозбиральних робіт та післязбирального доробляння і зберігання зернових, зернобобових та круп'яних культур, безпеки під час збирання та заготівлі соломи, сіна, сінажу і силосу.

Такі заходи сприяють плідному спілкуванню з представниками галузі сільського господарства та подальшій організації превентивної роботи з нагальних та проблемних питань галузі в напрямку дотримання соціально-гарантованої та безпечної праці аграріїв.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool