На Кіровоградщині відзначили День поліцейського офіцера громади

Травень 28, 2022 | Новини | Переглядів: 1479 | Коментарі: 0

«Поліцейські офіцери громад - гаранти безпечного життя»: Андрій Райкович

 День поліцейського офіцера громади

 День поліцейського офіцера громади


Сьогодні відзначають День поліцейського офіцера громади! На Кіровоградщині проєкт «Поліцейський офіцер громади» успішно реалізується уже третій рік.

 «Вважаю наших правоохоронців, усі підрозділи і служби національної поліції важливими і необхідними державними структурами. А зараз, коли наша країна воює із лютим ворогом, коли ваші колеги знаходяться в зоні бойових дій, роль кожного вашого підрозділу зросла в рази. Про поліцейських офіцерів громад і у мирний час влада і люди відгукувались із великою подякою, покладали великі надії. Ви- гаранти безпечного життя!», - привітав правоохоронців очільник області.

Андрій Райкович зауважив з власного досвіду: якщо люди знають, що у мікрорайоні чи у селищі працює поліцейська станція, є офіцери громад - значить вони будуть захищеними у мирний час.

«Перший приклад- селище Нове. Як одразу там змінилась ситуація, коли ми цей офіс забезпечили транспортом. Є позитивний результат. Власне, як і по всій області, де за 3 роки організовано роботу 33-х поліцейських офіцерів громад. Але громад в області- 49, тому передбачено продовження цього вкрай важливого проєкту іще в 5 громадах - у Новоукраїнському, Олександрійському, Голованівському районах. І в обласному центрі», - додав він.

Нагадаємо, що починаючи з грудня 2019 року 33 поліцейських офіцерів громад обслуговують 24 громади на Кіровоградщині. Вони працюють за принципом «Community policing».  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool