На Кіровоградщині відпрацювали житловий сектор Голованівського та Олександрівського районів

Листопад 17, 2017 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

17 листопада з метою широкого інформування населення щодо правил поведінки в осінньо-зимовий період відпрацювали житловий сектор рятувальники Голованівського та Олександрівського районів.

Головна думка, з якою звертались до громадян ті, хто кожного дня стикається з вогнем та іншими небезпечними подіями, – лише особиста відповідальність кожного може гарантувати безпеку людині.

У розмовах з мешканцями смт Голованівська та Олександрівки рятувальники нагадували нескладні правила, що можуть зберегти майно та врятувати життя: перед тим, як вийти з дому, перевіряйте, чи вимкнені усі можливі побутові електроприлади, не користуйтесь пошкодженими чи старими розетками та штепсельними вилками, слідкуйте за цілісністю електродротів в оселі, не перевантажуйте мережу. Також тримайте під контролем обігрівальні прилади та перевіряйте роботу систем опалювання. Будьте обережні при користуванні газовими побутовими установками, навчіть дітей правилам поведінки вдома за відсутності дорослих та ховайте від малечі небезпечні предмети. Листя та сміття викидайте на смітник, або закладайте у компостну яму, але не паліть, тому що це не лише шкідливо для людини та довкілля, але може спричинити пожежу та передбачає адміністративну відповідальність.

Також варто пам’ятати про існування можливості неочікувано знайти підозрілий предмет, що нагадує старий снаряд часів Другої світової війни. Не варто намагатись підтвердити свої здогади та брати в руки небезпечну знахідку – вона може вибухнути будь-якої миті. Щоб чітко усвідомити важливі правила поведінки, громадяни отримали від рятувальників листівки інформативного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool