На Кіровоградщині відпрацювали застосування приладів радіаційної та хімічної розвідки

Травень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1328 | Коментарі: 0

31 травня відбувся семінар-нарада з питань організації служби та реагування на надзвичайні ситуації для рятувальників 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне.

Семінари-наради подібного формату передбачають теоретичне вивчення під керівництвом відповідальних фахівців Управління ДСНС в області питань щодо ведення оперативно-службової документації та документації пункту зв’язку частини, порядку обліку й утримання джерел протипожежного водопостачання та рукавного господарства, зберігання й обслуговування рукавів, прийому та обробки інформації про надзвичайну подію чи ситуацію, здійснення її класифікації.

Крім того, детально були озвучені питання організації системи управління охороною праці в пожежно-рятувальних підрозділах, правилах безпеки праці під час гасіння пожеж і проведення спеціальних робіт. По закінченню теоретичної частини у слухачів семінару перевірили рівень теоретичних знань, необхідних співробітникам пожежно-рятувальних підрозділів за напрямком реагування на НС.
Далі під керівництвом фахівців відповідних служб та структурних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області рятувальники 34 ДПРЧ відпрацювали порядок проведення зміни караулів, прийоми надання домедичної допомоги постраждалим при ліквідації надзвичайних ситуацій, а також порядок дій при застосуванні приладів радіаційної та хімічної розвідки, організацію роботи ланок газодимозахисної служби, нормативи з фізичної підготовки тощо.

Такі заходи є однією із форм постійної роботи рятувальників над вдосконаленням своїх теоретичних знань з обраного фаху та практичних вмінь, які потрібні при щоденному виконанні завдань за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області

31 травня відбувся семінар-нарада з питань організації служби та реагування на надзвичайні ситуації для рятувальників 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліне.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool