На Кіровоградщині відпрацювали уразливі з точки зору пожежної небезпеки місця відпочинку

Липень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

22 липня представники трьох відомств – ГУ ДСНС в області, ГУ Нацполіції, обласного управління лісового та мисливського господарства відпрацювали уразливі з точки зору пожежної небезпеки місця відпочинку громадян на території ДП «Долинський лісгосп».

У пожежонебезпечний період охорона лісів від пожеж відбувається в посиленому режимі. З боку лісівників спостереження за станом лісових насаджень триває постійно, у тому числі – з використанням системи відеоспостереження. Крім того, рятувальники та поліцейські спільно з працівниками лісгоспу патрулюють лісові масиви.

Так, під час сьогоднішнього рейду з відпочивальниками та відвідувачами лісу була проведена роз’яснювальна робота щодо правил пожежної безпеки на природі та попереджено громадян про адміністративну відповідальність за порушення цих правил.

Шановні громадяни!
Пам’ятайте: у пожежонебезпечний період у лісі заборонено розпалювати вогнища, палити, кидати непогашеними сірники, недопалки, залишати скляні пляшки, заїжджати в ліс транспортними засобами.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool