На Кіровоградщині відпрацьовували житловий сектор м. Бобринець

Грудень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Статистика свідчить, під час опалювального сезону збільшується кількість пожеж, які виникають у житловому секторі, а також кількість загиблих й травмованих на них

Разом з тим, майже кожну з цих людських трагедій можна попередити, для цього потрібно небегато - суворо дотримуватись правил безпечної життєдіяльності у повсякденному житті. Саме з цією метою – навчити людей правилам пожежної безпеки – працівники служби порятунку відвідують оселі, у першу чергу, непрацюючого населення: самотніх літніх людей, інвалідів, багатодітних родин.

9 грудня рятувальники відпрацьовували житловий сектор м. Бобринець. Фахівці пожежно-рятувальної служби області зосередили увагу жителів райцентру на тих обставинах, через які найчастіше стаються пожежі у приватних будинках та квартирах: несправна або перевантажена електромережа, користування несправними або саморобними побутовими електроприладами, вчасно неусунуті несправності систем індивідуального опалення, порушення правил експлуатації печей, груб, камінів, необережність під час паління або паління в ліжку.

Крім того, під час рейдових перевірок працівники ДСНС продовжують навчати населення основам цивільного захисту, зокрема порядку дій в різних надзвичайних ситуаціях, способам порятунку й самопорятунку, а також прийомам надання першої допомоги постраждалим.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool