На Кіровоградщині відносно податківців та митників провели більше сімдесяти перевірок

Жовтень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Найважливішим завданням працівників підрозділів внутрішньої безпеки в органах державної фіскальної служби залишається попередження, виявлення та розкриття посадових злочинів і корупції.

З початку року відділом внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Кіровоградській області проведено 73 службові перевірки, із них три матеріали направлено до правоохоронних органів. За результатами перевірок стосовно 21 співробітника вжито заходів реагування, одного звільнено із займаної посади.
Загалом з початку 2014 року відділом внутрішньої безпеки проведено 326 профілактичних заходів.
З метою виключення можливості прийому осіб до органів фіскальної служби області з низькими морально-діловими якостями, відділом постійно проводиться ретельне вивчення відомостей кандидатів, які претендують на заняття вакантних посад.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool