На Кіровоградщині відкрито майданчик для тренувань молодіжного руху «Street Workout» (ФОТО)

Листопад 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Днями на набережній міста, за участю першого заступника голови обласної державної адміністрації Шаталова О.С., начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області Заміралова О.А, відбулося урочисте відкриття одного з кращих в Україні майданчиків для проведення тренувань підлітків з молодіжного руху Street Workout, представники якого виступають за здоровий спосіб життя.

Знаряддя для майданчика виготовлено засудженими на державному підприємстві Кіровоградської виправної колонії (№ 6) у форматі співпраці з обласною державною адміністрацією.
Конкретними результатами тісної взаємодії підприємств пенітенціарних установ Кіровоградської області з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є виконання заходів регіональної програми щодо створення нових робочих місць та сприяння суспільно-корисній занятості засуджених. За період з початку року для потреб області вироблено продукції та надано послуг на 3,7 млн.грн. Для дітей та молоді міста виготовлено та встановлено спортивних майданчиків на загальну суму 300,0 тис.грн.

На Кіровоградщині відкрито майданчик для тренувань молодіжного руху «Street Workout» (ФОТО)

На Кіровоградщині відкрито майданчик для тренувань молодіжного руху «Street Workout» (ФОТО)

Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool