На Кіровоградщині відкрили ще один інноваційний тренінговий клас

Грудень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 656 | Коментарі: 0

Сьогодні в Голованівському НВК імені Т.Г.Шевченка відбулася непересічна для району подія – тут відкрили перший на Голованівщині та третій в області інноваційний навчально-тренінговий клас, оснащений мультимедійною дошкою та сучасниминоутбуками.

У відкритті класу та першому його випробуванні взяв участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко.

 Тренінговий клас не просто дозволить по-новому навчати дітей. Аналогічне обладнання встановлене в обласному інституті післядипломної освіти вчителів, тож маємо можливість підвищувати їх кваліфікацію в режимі он-лайн, в режимі відеоконференції, - відзначив Сергій Коваленко. 

- Сьогодні ми бачимо – реформа освітньої галузі призводить до якісних результатів. Структурні зміни дозволяють створити потужні освітні системи, що відповідають позитивним нахилам та здібностям дітей від дошкільного віку та гарантують на виході якість. Ми констатуємо – позитивні зміни, що відображаються в успішному проходженні учнями ЗНО, дають можливість нашим випускникам ставати студентами престижних вищих навчальних закладів. Сьогодні освіта повинна відповідати запитам дітей, батьків, суспільства та запитам території, на якій знаходиться освітня система, - наголосив посадовець.

Перебуваючи у навчально-виховному комплексі, Сергій Коваленко оглянув шкільну їдальню. Перший заступник голови ОДА подякував директору навчального закладу за гарні умови, створені у НВК, а керівництву району – за підтримку освітньої галузі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool