На Кіровоградщині відкрили нове відділення ПриватБанку

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Відділення «Гайворонське», що у мальовничому місті над Південним Бугом на Кіровоградщині, розпочало обслуговувати клієнтів за новою адресою: вул. Великого Кобзаря, 14б.

Відтепер гайворонці можуть пишатися не лише унікальними краєвидами, історичними місцями, найгостиннішими людьми, але й сучасним, європейського зразка - з відкритою архітектурою, приміщенням ПриватБанку.

 

«Ми змінили не лише адресу, - розповідає Олександр Кулебякін, керівник відділення «Гайворонське». - На жителів району чекає обслуговування у приміщенні з сучасним дизайном за найсучаснішими технологіями. Використання планшетів замість звичайних моноблоків дасть змогу нашим клієнтам на власні очі бачити, як проводяться ті чи інші банківські операції та навіть отримувати дистанційне обслуговування, у разі необхідності».

До послуг клієнтів зручна зона касового обслуговування, де здійснюються операції як у гривні, так і в іноземних валютах. Для зручності клієнтів та уникнення черг встановлено два термінали самообслуговування, поштомат та вуличний банкомат. Відтепер жителі Гайворона можуть користуватись банківськими послугами цілодобово у режимі 24/7/365.

Відділення надає повний перелік банківських послуг як фізичним, так і юридичним особам. Наразі клієнти можуть здійснювати платежі, грошові перекази, розміщувати депозити, отримувати або погашати кредити, а також безкоштовно оформити міжнародну платіжну карту для зарахування пенсійних і соціальних виплат. Нове відділення пропонує своїм клієнтам розрахунково-касове обслуговування, обслуговування корпоративних і зарплатних платіжних карток.

Досвідчений і високопрофесійний персонал відділення завжди готовий надати кваліфіковані консультації та допомогу клієнтам у виборі оптимальних умов обслуговування.

ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool