На Кіровоградщині відбувся рейд у Благовіщенському та Добровеличківському районах

Грудень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями житлових масивів районів області.

Нагальними є наразі питання збереження життя, здоров’я та майна громадян у небезпечний зимовий період.

Хоча більшість приватних та багатоквартирних будинків обладнані газовим опаленням, проте залишаються оселі, де досі використовуються печі та груби на дровах та вугіллі. Фахівці Служби порятунку постійно наголошують на суворій необхідності проведення обстеження стану опалювальних пристроїв, радять не використовувати саморобні прилади обігріву приміщень, а також пильно стежити за справністю димоходів.
13 грудня роз’яснювальна робота на тему безпечної життєдіяльності в зимовий період проведена рятувальниками Благовіщенського та Добровеличківського районів.

Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями житлових масивів районів області.

Так, жителям приватного сектора нагадали про важливі правила безпечного користування газовими, електроприладами опалення та вугільними чи дров’яними системами обігріву осель. Часто вистачає маленької іскри, щоб легкозаймисті оздоблювальні матеріали житлових приміщень запалали. Особливо небезпечною є практика просушування білизни над газовими плитами з відкритими конфорками.
Крім того, рятувальники застерегли громадян від легковажного ставлення до власної безпеки під час зимової риболовлі та бажання скоротити шлях, переходячи по тонкій кризі водойму.

На завершення рейду фахівці Служби порятунку роздали застережні листівки щодо правил користування газовими та електричними приладами та побажали безпечного тепла у домівках.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool