На Кіровоградщині відбувся концерт показового оркестру ЗСУ (ФОТО)

Червень 14, 2022 | Новини | Переглядів: 1643 | Коментарі: 0

В парку селища Новоархангельськ виступив з динамічною програмою фольклорний гурт «Святовид», який є частиною Заслуженого академічного Зразкового показового оркестру Збройних Сил України (начальник Ігор Биковський).

На Кіровоградщині відбувся концерт показового оркестру ЗСУ

На Кіровоградщині відбувся концерт показового оркестру ЗСУ


Основною метою митців було підняття патріотичного настрою. Під час концерту прозвучало багато народних українських пісень.

Все, що відбувалося на умовній сцені, настільки захопило присутніх, що вони підтанцьовували і гаряче нагороджували артистів довготривалими оплесками.

Водночас усі бажаючі робили благодійні внески на підтримку Збройних Сил України.

Ансамбль народної музики «Святовид» — один із провідних музичних колективів України, знаний як в нашій країні, так і за її межами. У його репертуарі — народна вокальна та інструментальна музика різних регіонів України, Східної та Центральної Європи.

ДЖЕРЕЛО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool