На Кіровоградщині відбуваються рейди

Серпень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1791 | Коментарі: 0

З метою всебічного інформування громадян щодо правил пожежної безпеки у літній пожежонебезпечний період рятувальники Кіровоградської області постійно проводять зустрічі із трудовими колективами підприємств, установ, організацій та організовують «дискусійні майданчики» із громадами сільської місцевості.

Фахівці Служби порятунку поширюють знання щодо правил пожежної безпеки у побуті, під час сезонних польових та городніх робіт, при виконанні своїх обов’язків на робочому місці, під час відпочинку у лісі тощо. Крім того, рятувальники застерігають громадян від необачної поведінки на водоймах та вчать, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

21 серпня відповідна робота була проведена в Голованівському та Гайворонському районах. Так, рятувальники Голованівського району провели «дискусійні майданчики» у Роздолинській та Люшневатській сільських радах, а фахівці Служби порятунку Гайворонського району на території Покровської та Солгутівської селищних рад провели зустрічі з місцевими жителями, представниками фермерських господарств, бізнесу та інших зацікавлених осіб на тему: «Правила пожежної безпеки у житловому секторі, лісових масивах, щодо заборони випалювання сухої рослинності».

Крім усної інформації, рятувальники роздали громадянам листівки застерігаючого змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool