На Кіровоградщині відбулося зменшення обсягів у виробництві хліба, хлібобулочних та борошняних виробів

Вересень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 613 | Коментарі: 0

Індекс промислової продукції у Кіровоградській області за підсумками січня–серпня 2018р. становив 100,1%. 

Збільшення випуску продукції відбулося у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря на 23,7%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 12,5%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 6,9%, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 4,6%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 0,3%.

У виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів індекс промислової продукції становив 90,8%. Зменшення обсягів відбулося у виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 17,6%, олії та тваринних жирів – на 13,3%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 3,4%. Водночас у виробництві напоїв обсяги виробництва збільшилися на 43,9%, молочних продуктів – на 4,9%, інших харчових продуктів – на 4,7%, м’яса та м’ясних продуктів – на 0,9%.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool