На Кіровоградщині відбулося відпрацювання Новоукраїнського району

Серпень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 620 | Коментарі: 0

Щоб запобігти виникненню пожеж у приватних житлових будинках, співробітники Новоукраїнського районного відділу та фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області 8 серпня провели профілактичне відпрацювання у селі Новоєгорівка Новоукраїнського району.

На прикладі пожеж, які мали місце на території міста та району, співробітники Служби порятунку розповіли мешканцям села, до яких наслідків може призвести недбале ставлення до правил пожежної безпеки. 

Громадянам було доведено основні вимоги правил пожежної безпеки для житлових будинків та приватних домоволодінь, наголошено на недопущенні використання відкритого вогню поблизу житлових та господарчих будівель, порушень правил експлуатації побутової техніки, спалювання сухої трави, сміття і особливо – пожнивних залишків.

Також фахівці Служби порятунку звернулися до батьків з проханням, не залишати дітей без уваги, оскільки у вільний час діти нерідко потрапляють у біду. Рятувальники наголосили, що для безпечного життя та дозвілля дитини необхідно обов’язково спілкуватися з малечею на тематику безпеки життєдіяльності, розповідати і вчити їх правилам безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool