На Кіровоградщині відбулося свято для дітей з інвалідністю

Листопад 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

В м.Олександрії Кіровоградської області відбулося свято для дітей з інвалідністю, організований меценатами з м.Києва ГО «Справедливість», БФ «Крила» , Кіровоградською ГО «Народна академія творчості інвалідів» та низка інших організацій.

Хочу сказати, що це вперше такого плану фестиваль, який об 'єднав дітей з різних інвалідних організацій.
Талановиті діти з Кіровоградської ГО «Народна академія творчості інвалідів» ще за два місяці до конкурсу-фестивалю таланту та краси – «Казкові мрії!» почали підготовку.

Голова організації Ельміра Небесна організувала низку фотосесій для дітей, знімали відео-візитки про учасників конкурсу, відбирали найкращі номери для участі в концерті, готували творчі роботи для виставки, підбирали вбрання, шукала кошти для поїдки(окремо хочу подякувати Ярослава Бублика, Сергія Подорожного та туристичну фірму «Спутник» в допомозі організації поїздки)
І ось, цей день настав!

140 дітей разом з батьками з м.Кропивницького, м.Новомиргорода, м.Олександрії нашої організації приїхали до ДК «Світлопільський», де з порогу зустрічали гостей казкові герої.

Перед початком конкурсу діти мали нагоду спробувати свої сили у малюванні на воді, майстер-класі зі живопису та сфотографуватися з улюбленими героями відомих мультфільмів. Також казкові «Фіксики» продемонстрували, як створюється газована вода та дитяче шампанське. Малюки із захопленням спостерігали за хімічними експериментами.
Всіх вразив спів та гра на бандурі сім 'ї Юрія та Оксани Баранок разом з двома донечками –Олександрою та Марією.
Ткані килимки Бабаєвої Марини зібрали біля себе шанувальників українського декоративного мистецтва.
Конкурсна програма складалася з декількох частин - дефіле в костюмах казкових героїв, показ народного вбрання та демонстрація своїх творчих здібностей.

Крім учасників змагань, на сцену вийшли і наші талановиті діти, учасники багатьох Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів, які ще раз підтвердили, що наявність таланту не залежать від стану здоров 'я.
Оцінювали вміння дітей склад журі, яке очолювала Оксана Кононець - переможниця Всеукраїнського конкурсу краси серед дівчат на інвалідних візках "Краса без обмежень".

Жодна дитина не залишилась без уваги, а конкурсанти отримали корони переможців, дипломи, подарунки, квіти.

Ніколаєвська Ольга


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool