На Кіровоградщині відбулось відпрацювання житлового сектора

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

31 січня співробітники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора у Добровеличківському, Петрівському та Олександрівському районах.

Фахівці Служби порятунку під час застережних бесід мають на меті спонукати замислитись людей про те, чи безпечна їхня оселя у плані пожежної безпеки, чи відомі їм правила безпечної поведінки у побуті, чи їхні діти та онуки знають, до чого можуть призвести пустощі з вогнем?

Рятувальники зосередили увагу громадян на тих факторах, які стають причиною нещасних випадків: куріння в ліжку, необережне поводження з піротехнічними виробами, недотримання правил безпеки при експлуатації побутових газо- та електроприладів, використання несертифікованих та саморобних обігрівачів, недостатня увага до справності печей та груб, систем вентиляції тощо.

Щодня загалом в Україні та зокрема у Кіровоградській області виникають пожежі у побуті, спричинені, як правило, звичайною недбалістю людей у питанні безпеки свого життя, збереження здоров’я та майна.

31 січня співробітники підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора у Добровеличківському, Петрівському та Олександрівському районах.

Також рятувальники поінформували громадян щодо дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.
Задля закріплення в пам’яті жителів Кіровоградської області важливих знань стосовно безпечної життєдіяльності, рятувальники роздали тематичні листівки із чітко викладеними правилами поведінки у побуті.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool