На Кіровоградщині відбулось відкриття підрозділу місцевої пожежної команди

Листопад 12, 2021 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Відбулось відкриття місцевої пожежної команди Глодоської сільської територіальної громади за участі керівництва Новоукраїнського РУ, 4-го ДПРЗ ГУ ДСНС в обласі, Новоукраїнської районної державної адміністрації, Глодоської сільської територіальної громади.

У новоствореній команді нестимуть службу троє місцевих жителів, що забезпечені бойовим та форменим одягом, спорядженням, а також пожежним автомобілем АЦ-40. Крім того, створено належні умови для несення служби та відпочинку місцевих вогнеборців після цілодобового чергування.

Відкриття підрозділу місцевої пожежної команди стало можливим завдяки великій організаційній роботі, що була проведена керівництвом ГУ ДСНС в області та місцевих органів влади і місцевого самоврядування. Тепер жителі громади мають надійний захист від надзвичайних подій.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool