На Кіровоградщині відбулось профілактичне відпрацювання водойм

Жовтень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

З метою всебічного інформування громадян щодо небезпек відкритих водойм для любителів риболовлі, рятувальники Кіровоградщини не припиняють проводити відповідну роз’яснювальну роботу.

Так, 12 жовтня фахівці Благовіщенського районного відділу У ДСНС в області прийшли до місцевої водойми, де завжди можна зустріти людей, які сидять з вудкою або влаштували собі пікнік біля води.

Рятувальники пояснили громадянам, що завжди слід остерігатись природних водойм, адже варто зробити один необережний крок, і стихія поглине тебе назавжди. Рибалкам фахівці Служби порятунку порадили вживати заходів безпеки під час риболовлі у човні чи на хистких містках, а відпочивальникам – не робити необачних вчинків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та слідкувати за дітьми.

На завершення профілактичного рейду рятувальники роздали усім співрозмовникам застережні листівки.

Кіровоградщина, відпрацювання водойм,

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool