На Кіровоградщині відбулось храмове свято (фото)

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

27 вересня 2016 року у селі Розумівка Олександрівського району з нагоди 161-ої річниці з дня освячення Хрестовоздвиженської церкви відбулось

II храмове свято «Осінній благовіст». Програмою свята було передбачено Божественну літургію, хресний хід навколо храму, та концерт церковного співу у виконанні хору духовного співу «Канон» з міста Черкаси.

Крім урочисто- духовної частини свята присутнім було запропоновано екскурсію по філії Кіровоградського обласного краєзнавчого музею «Історико-архітектурному заповіднику родини Раєвських», яку провели співробітники заповідника.

Храмове свято Хрестовоздвиженської церкви започатковане зовсім не давно, але вже має широке коло своїх поціновувачів, які кожного року приїжджають наприкінці вересня до села Розумівки, що вже стало гарною та дуже необхідною в плані духовного відродження традицією. Відвідувачі отримують незабутні враження від запропонованого дійства, яке посилюються неповторним природним середовищем, що створює відповідну духовну ауру та налаштовує на гармонійне відчуття прекрасного.

Свято-Хрестовоздвиженської церкви церкви співпало з відзначенням свята села Розумівка Олександрівського району Кіровоградської області. Тож користуючись нагодою колектив обласного художнього музею вітає мешканців села Розумівки в тому числі і служителів храму з подвійним святом. Бажаємо успіхів у реалізації задуманих духовно-мистецьких проектів, як важливого чинника духовного відродження регіону, матеріального достатку та мирного неба над головою.

Хочеться висловити щиру вдячність керівництву обласного краєзнавчого музею за надану можливість стати учасником цього унікального дійства, та з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму закликати громадськість області надавати перевагу туристичним маршрутам нашого краю.

Микола Правда – науковий співробітник обласного художнього музею

На Кіровоградщині відбулось храмове свято

На Кіровоградщині відбулось храмове свято

На Кіровоградщині відбулось храмове свято


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool