На Кіровоградщині відбулися обласні змагання серед школярів

Грудень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Нещодавно у Добровеличківській школі-інтернат та ДЮСШ відбулися обласні змагання серед школярів з волейболу в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я».

Цього року волейбольний майданчик зібрав рекордну кількість команд з Помічної, Добровеличківки, Гнатівки, Червоної Поляни, Перемоги Тернового та Липняжки. Всього 14 команд приїхали позмагатись за волейбольну першість та зустрітися з достойними суперниками. Організатором заходу виступив районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .
Більше п’яти годин тривалі запеклі протистояння умілих та впевнених у перемозі гравців. Кожна команда викладалася на всі сто відсотків, аби здобути таку бажану перемогу. Проте не зважаючи на дух суперництва гравці отримували насолодження від самої гри та від вдалих кидків через волейбольну сітку.
Команда хлопців із Червоної Поляни вдруге довела свою беззаперечну першість – здобувши перемогу (минулого року вони також були лідером). Їх гра була злагоджена, гравці були підготовлені фізично та морально на перемогу. Друге місце зайняла команда із Добровеличківської школи-інтернат, третіми стала команда із Гнатівки.
Серед дівчат призером стала команда із Добровеличківської школи-інтернат, друге та третє місце зайняли команди із Червоної Поляни та Перемоги відповідно.
Олександр Глова, директор РЦ ФЗН «Спорт для всіх» привітав переможців та відзначив їх грамотами. Кожна команда, яка перемогла в цьогорічному турнірі стала власником волейбольних м’ячів від спонсору змагань Соловчука І.М., генерального директора ТОВ «Згода».
Незважаючи на довготривалі змагання учасники турніру залишилися задоволені, як результатами, так і грою, адже для них головне прийняти активну участь, проявити себе та випробувати свої сили.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool