На Кіровоградщині відбулись міський та районний етапи фестивалю дружин юних пожежних

Квітень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають районні етапи фестивалю дружин юних пожежних, який організовано Управлінням ДСНС спільно з управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

7 квітня фестиваль приймали м. Знам’янка та Знам’янський район. Перед початком заходів для усіх присутніх демонструвався ролик про нелегку, але почесну професію рятувальника, що додало учасникам натхнення для гарного виступу.

Команди готували хореографічні та музичні номери, виготовляли реквізит на тематику безпеки життєдіяльності. Найбільш творчий конкурс

– «Домашнє завдання». Тема, над якою потрібно було подумати та підготувати виступ: «Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини». Домашнє завдання усі команди підготували на відмінно.

Назва другого конкурсу – «Медичний». Юні рятувальники відповідали на 10 теоретичних питань з домедичної підготовки, а під час практичного завдання демонстрували вміння накладати шини, пов’язки, зупиняти кровотечі. Майбутні рятувальники продемонстрували виняткову обізнаність із медичною справою та недитячу вправність.
У міському етапі фестивалю взяли участь 6 команд, а із Знам’янського району змагались10 команд.

Усі команди порадували журі та гостей свята прекрасним яскравим шоу. Учасників привітали та побажали успіхів міський голова м. Знам’янки Сергій Філіпенко, керівник апарату Знам’янської районної державної адміністрації та начальник Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Владислав Ларіонов.

За підсумками двох конкурсів журі визначило переможців серед команд м. Знам’янки:

1-ше місце – команда «Вогнеборці» загальноосвітньої школи-ліцею №2;
2-ге місце – команда «Юні рятувальники» загальноосвітньої школи №1 ім. Т.Г. Шевченка;
3-тє місце – команда «Агенти 101» загальноосвітньої школи-гімназії №3.
За рішенням журі місця серед учасників районних змагань розподілились таким чином:
1-ше місце – команда «101 завжди на варті» Дмитрівської загальноосвітньої школи ім. Т.Г. Шевченка;
2-ге місце – команда «Рятівник» Іванковецької загальноосвітньої школи;
3-тє місце – команда «Гідрант» Богданівської загальноосвітньої школи.

Переможці отримали можливість продовжити боротьбу на зональному етапі фестивалю, а також їх нагородили дипломами і цінними подарунками. Проте ніхто з дітей не пішов зі свята без подарунка – усі були відзначені у номінаціях та отримали солодкі подарунки від організаторів фестивалю.
Приємно відзначити, що під час проведення подібних заходів зростають майбутні рятувальники, які вже зі шкільної парти знають, ким стануть у дорослому житті.


Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині тривають районні етапи фестивалю дружин юних пожежних, який організовано Управлінням ДСНС спільно з управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool