На Кіровоградщині відбулись інспектування загальноосвітніх навчальних закладів

Травень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Тривають перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів із масовим перебуванням людей, у тому числі, дитячих закладів різного спрямування – розважальних, освітніх.

Так, 14 травня у Знам’янському районі відбулись інспектування загальноосвітніх навчальних закладів, а саме: опорні навчальні заклади Мошоринська та Петрівська загальноосвітні школи.

Заклади були перевірені на забезпеченість працездатними системами оповіщення та засобами первинного гасіння пожежі до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Також важливим фактором у недопущенні загибелі чи травмування дітей є знання персоналом закладів правил поведінки під час виникнення пожеж та алгоритм евакуації із приміщень відповідно до інструкцій і функціональних обов’язків.

Загалом перевірки охоплювали широке коло ключових моментів, які впливають на стан безпеки дитячих установ у протипожежному відношенні, особливо шляхи та плани евакуації, які повинні відповідати нормативним вимогам щодо безпеки перебування дітей.

Із результатами перевірок можна ознайомитись на офіційному сайті Управління ДСНС в області в рубриці «Актуально», де розміщуються акти перевірок.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool