На Кіровоградщині відбулася звітно-виборча конференція відомчої профспілкової організації

Березень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

У засіданні взяли участь голова профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Олександр Козловський, який цього дня побував на Кіровоградщині з робочим візитом, керівник поліції області Сергій Кондрашенко та очільник обласної профспілкової організації Валерій Шевчук.

На початку конференції до присутніх звернувся керівник організації. Олександр Іванович подякував присутнім за активну позицію, ініціативу, наполегливість у роботі, побажав подальших успіхів колективу та вручив відзнаки найактивнішим головам районних профспілкових організацій.

Відзнаки поліцейським вручив і керівник обласної організації Валерій Шевчук.
Після підбиття підсумків роботи обласної профспілки за минулий рік, одним з питань, яке належало розглянути делегатам, стало обрання керівника обласного осередку організації. У результаті голосування одноголосно ним був обраний Валерій Шевчук, який продовжує обіймати почесну і відповідальну посаду керівника профспілкової організації з моменту її створення – упродовж 12 років.

Подякувавши всім за роботу, голова профспілкової організації ОВС України Олександр Козленко окремо висловив вдячність за підтримку і активну участь у її діяльності керівнику поліції Кіровоградської області Сергію Кондрашенку. Від профспілкової організації очільник відомства отримав «Почесний знак профспілки атестованих працівників ОВС України» ІІ ступеню.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool