На Кіровоградщині відбулась виставка продукції присвячена Дню міста

Вересень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

21 вересня 2013 року ( у м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе) відбулась універсальна виставка продукції підприємств міста та області, присвячена Дню міста.

На виставці були представлені зразки продукції підприємств та майстерень установ виконання покарань в області, а саме: нарди, шкатулки дерев’яні, картини масляні на зрізі, набори для кухні, ікони в асортименті, дрібний кухонний інвентар, хлібниці, мангал кований, набір для пікніка, брикет паливний, плитка тротуарна в асортименті, пінопласт, плитка гіпсова, шлакоблок, зразки швейних виробів в асортименті. При проведенні заходу поширювався роздатковий матеріал у вигляді прайс-листів, флаєрів, календарів з реквізитами підприємств.
Для надання консультацій на виставці були присутні представники управління ДПтС в області та маркетологи підприємств.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool