На Кіровоградщині відбулась церемонія підняття Державного Прапора

Серпень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

23 серпня в обласному Управлінні ДСНС України в області та в усіх районних підрозділах області відбулась церемонія підняття Державного Прапора.

Рятувальники урочисто віддали шану державному символу нашої країни – Прапора, захищати який та віддано працювати на благо українського народу – справа життя кожного громадянина.

Під час урочистостей начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк привітав рятувальників з Днем Державного Прапора та прийдешнім Днем Незалежності та побажав сумлінно виконувати професійні обов’язки та бути вірними справі служіння українському народові. Також присутнім було зачитано привітання Голови ДСНС України Миколи Чечоткіна з нагоди державних свят, в якому зокрема було зазначено, що у цей непростий для держави час фахові дії, героїзм та мужність на сході Держави демонструють поряд із військовими і рятувальники.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативність та енергійність, виявлені під час виконання поставлених завдань, та з нагоди відзначення Дня незалежності України особовому складу Управління та підпорядкованих підрозділів було вручено відзнаки, грамоти і чергові спеціальні звання.

Прес-служба У ДСНС в області

23 серпня в обласному Управлінні ДСНС України в області та в усіх районних підрозділах області відбулась церемонія підняття Державного Прапора.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool