На Кіровоградщині відбудеться перший туристичний форум

Червень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

У Кропивницькому 24 червня відбудеться перший обласний туристичний форум Внутрішній та в'їзний туризм. Реалії та можливості сьогодення. Перспективи розвитку.

Ініціатором форуму виступила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, які підтримало керівництво Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства розвитку туризму України, сільські, селищні, міські голови Кіровоградської області.

Долучитися до форуму вже виявили бажання місцеві представники туристичних компаній, власники локального крафтового бізнесу, громадські активісти.

В рамках форуму відбудуться дискусії щодо законодавчого врегулювання сфери туризму, представлять інфраструктурну спроможність регіону та культурно-туристичний потенціал громад.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool