На Кіровоградщині відбудеться акція по збору коштів для дитячого будинку

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

17 грудня, Бородаті помічники разом з Self Made Group проведуть спільну акцію по збору коштів для Новомиргородського дитячого будинку. 

 

Акція відбудеться одночасно в двох закладах нашого міста - хлопці та дівчата будуть офіціантами в Кех bar та Мокко. Всі "чаєві" та гроші, зароблені на спеціальному "крейзі" меню - будуть перераховані в дитячий будинок. Також, в Кех bar відчинено пункт прийому речей, іграшок, дитячих книжок, для дітей цього дитячого будинку.

Хлопці обіцяють 19 грудня, в День Святого Миколая, відвідати цей заклад з новорічним концертом, де і передадуть дирекції інтернату все, що було зібрано спільними зусиллями.Нагадаємо, під час подібної акції рік тому, хлопці зібрали більш ніж 12 тис гривень, і подарували Будинку матері та дитини нову пральні машину, миючий пилосос, пральний порошок, памперси та інші подарунки. Головне гасло акції - "Подаримо дітям дитинство".

Підтримайте хлопців та дівчат в їх бажанні створити для діточок справжнє свято

На Кіровоградщині відбудеться акція по збору коштів для дитячого будинку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool