На Кіровоградщині відбудеться акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Квітень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

12 квітня відбудеться проведення обласної акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» в рамках Тижня лісу на Кіровоградщині на базі ДП «Чорноліський лісгосп»

Загальноукраїнська акція, що набула широкого розголосу серед громадськості та ЗМІ – «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініціатором якої є Державне агентство лісових ресурсів України, крокує Кіровоградщиною з 2006 року. Цей громадський захід є неоціненним вкладом у примноження лісових багатств та збереження екологічної рівноваги на землі. Такий широкомасштабний захід націлений на поліпшення стану довкілля шляхом створення нових лісів, залучення широких верств населення до озеленення рідного краю, безпосередню участь школярів у створенні нових лісів з метою виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, розповсюдження інформації про важливість створення лісових насаджень (особливо у степових зонах, таких, як Кіровоградщина).
Одним з найважливіших заходів в рамках Акції, звісно, є успішне проведення лісокультурної кампанії на території степової Кіровоградщини. Загалом у 2012 році на території області, враховуючи наявні придатні до залісення землі, лісівники планують створити майже 1700 га лісів, з яких 1285 га – це нові лісові насадження, а інші 395 га – відновлення лісу на зрубах.
З 6 по 14 квітня триває Тиждень лісу на Кіровоградщині, головною подією якого стане створення лісових насаджень. На Кіровоградщині ця підсумкова подія буде проходити 12 квітня у ДП «Чорноліський лісгосп». Разом садитимуть ліс лісівники, школярі, представники влади, громадськості та ЗМІ.
На усіх присутніх очікує цікава розважальна програма. Після заходу на присутніх чекатиме незвичайний тематичний відпочинок «Ліс – це життя», під час якого відбудеться розіграш лісової лотереї серед учасників акції та вручення представникам учнівської молоді спеціальних призів – саджанців листяних дерев для висадки їх біля свого дому чи школи.

Дата проведення: 12 квітня 2012 року.

Місце проведення: ДП «Чорноліський лісгосп», збір представників ЗМІ на площі ім. Кірова зі сторони магазину «Барва».
Початок заходу: 10.00 (збір – о 08.30)
Контактна особа: Галина Артеменко, 32-30-29, 066-158-22-43 e-mail: press-lis@rambler.ru
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool