На Кіровоградщині від злоякісних новоутворень органів дихання померло 397 осіб

Березень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Здоров’я кожної людини, в значній мірі, залежить від способу її життя, наявності шкідливих звичок, зокрема тютюнокуріння.

За даними вибіркового опитування членів домогосподарств, які приймали участь у 2017 році в обстеженні умов їхнього життя, шкідливу звичку курити, мало незалежно від рівня матеріальної забезпеченості, 24% населення у віці 12 років і старшому, більше ніж двоє з п’яти осіб, які мають цю звичку, курять понад 20 років.

Серед осіб, які курять, 38% у середньому викурюють за добу від 16 до 20 сигарет, майже третина – від 6 до 10 сигарет.

Загальновідомо, що тютюнокуріння в значній мірі призводить до злоякісних новоутворень органів дихання. За попередніми даними від злоякісних новоутворень гортані, трахеї, бронхів, легенів та інших органів дихання та грудної клітини у 2017 році в області померло 397 осіб або 41,3 особи на 100 тисяч наявного населення.

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool