На Кіровоградщині від реалізації митного конфіскату бюджет отримав близько 33 тисяч гривень

Листопад 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

За січень-вересень 2013 року на склади Кіровоградської митниці Міндоходів за протоколами про порушення митних правил надійшло вилученого майна на суму понад 465 тис. грн., а конфіскованого майна за рішеннями судових інстанцій - на 493,7 тис. грн.

Загалом, за 9 місяців митницею передано до обласної Державної виконавчої служби конфіскованого майна на суму 573,8 тис. грн. Це транспортні засоби та товари широкого вжитку. Найближчим часом через органи ДВС цей конфіскат буде переданий на реалізацію до спеціалізованих торговельних підприємств. Кошти, отримані від продажу, надійдуть до державного бюджету. Про це повідомив начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool