На Кіровоградщині вчинили розбійний напад прямо в магазині

Грудень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 2237 | Коментарі: 0

Зловмисник увірвався до одного з магазинів у місті Олександрія, завдав продавчині тілесних ушкоджень та заволодів її мобільним телефоном і грошима з каси у сумі 7 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує до 12 років ув’язнення.

Повідомлення про подію до Олександрійського відділу поліції надійшло 6 грудня. Попередньо було встановлено, що нападник металевим предметом ударив жінку-продавця по голові, після чого викрав майно і втік.

- Вже наступного дня працівники поліції затримали 42-річного зловмисника у порядку статті 208 КПК України. Ним виявився місцевий житель. У чоловіка правоохоронці вилучили мобільний телефон потерпілої та частину викрадених грошей, - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

Знаряддя вчинення злочину – металеву трубу – також вилучено та направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУ Національної поліції у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool