На Кіровоградщині вбили жінку

Квітень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Сварка з чоловіком коштувала потерпілій життя. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Раніше 33-річний зловмисник вже мав судимість за зберігання наркотиків.

До трагедії родина проживала у будинку, який винаймала. Чоловік та жінка часто виїздили до іншої області на заробітки. За тиждень до того, як було знайдено тіло, громадянку почала розшукувати її неповнолітня родичка.
Дівчина кілька разів приходила до садиби та зустрічала співмешканця потерпілої. На питання про місцезнаходження зниклої він лише кивав головою, мовляв, не поверталася додому, адже знайшла собі роботу.
Вже за тиждень марних пошуків родичі та односельці через дивну поведінку сусіда зрозуміли, що сталося лихо. На очах у всіх він почав виносити з дому та продавати побутову техніку, меблі, особисті речі. Коли до хати таки вдалося увійти, з’ясувалося, що 32-річна жінка нікуди не виїжджала і її вже немає серед живих.
За попередніми даними, між потерпілою та співмешканцем сталася сварка. Зловмисник вхопив молоток та кілька разів ударив жінку по голові.
Зрозумівши, що сталося непоправне, чоловік загорнув загиблу у ковдру і сховав під ліжко. Після скоєного підозрюваний майже тиждень прожив у будинку, де лишалося тіло його супутниці.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Чоловіка затримано, йому оголошено про підозру. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool