На Кіровоградщині в житловому секторі загасили 3 пожежі

Жовтень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

19 жовтня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 3 рази виїздили на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, о 10:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на сьомому поверсі житлової багатоповерхівки по провулку Кріпосному у м. Кропивницький.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу в одній з квартир горіло 3,5 м2 побутової техніки і домашніх речей. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 10:29 пожежу було локалізовано та о 10:37 – ліквідовано. Залучались на гасіння 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Об 11:49 надійшло повідомлення про пожежу 200 кг сіна та 24 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Тельмана у с. Диківка Знам’янського району. О 12:20 пожежу було локалізовано, о 12:33 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та добровільна пожежна дружина ТОВ «Прогрес».

О 19:10 виникла пожежа 200 кг сіна та 18 м2 покрівлі й перекриття господарчої будівлі на вул. Пархоменка у с. Хмельове Маловисківського району. Рятувальниками 23-ї та 34-ї Державних пожежно-рятувальних частини У ДСНС в області о 19:59 пожежу було локалізовано та о 20:52 – ліквідовано. Залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool