На Кіровоградщині в житловому секторі приборкали 4 пожежі

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази виїздили на гасіння пожеж в житловому секторі.

Так, двічі залучались до ліквідації загорянь рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївки: о 13:48 надійшло повідомлення про пожежу 2 м2 перекриття житлового будинку в с. Лозуватка, а о 04:50 загорівся сінник на площі 45 м2 та 12 тонн сіна в ньому в с. Вишнівка. В обох випадках травмованих та загиблих немає.

У м. Бобринець на вул. Базарна о 12:28 виникла пожежа 32 м2 покрівлі господарської споруди та речей домашнього вжитку, яку приборкали рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця. Під час пожежі ніхто не загинув та не травмувався.

У м. Олександрія на пр. Соборний о 13:46 загорілись постільні речі в одній із квартир 9-поверхового житлового будинку. Пожежу приборкали рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії. Під час пожежі травмувався чоловік 1972 р.н., якого з опіками нижніх кінцівок госпіталізовано до міської лікарні.

Причини усіх пожеж наразі встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool