На Кіровоградщині в житловому секторі приборкали 4 пожежі

Вересень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 613 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області здійснили 4 виїзди на гасіння пожеж будівель у населених пунктах.

Так, двічі виїздили на пожежі рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 19 вересня о 17:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на пров. Веселий м. Кропивницький виникла пожежа в житловому будинку, що не експлуатується.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 5 м2 старих речей. Силами вогнеборців о 18:07 пожежу було локалізовано та о 18:18 – ліквідовано. Вже 20 вересня о 03:32 виникла пожежа 30 м2 сінника та 7 тонн сіна в ньому, 10 м2 поруч розташованої господарчої споруди та 2 м3 дров на території приватного домоволодіння у с. Аджамка Кіровоградськорго району. О 04:22 пожежу було локалізовано та о 06:00 – ліквідовано рятувальниками 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та місцевою пожежною командою с. Аджамка.

20 вересня о пів на першу ночі виникла пожежа 38 м2 покрівлі приватного житлового будинку і 6 м2 дерев’яної прибудови до нього на території приватного домоволодіння на пров. Чкалова м. Бобринець. Рятувальниками 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець о 01:52 пожежу було локалізовано та о 03:30 – ліквідовано.

Майже одночасно у с. Йосипівка Вільшанського району загорілась покрівля магазину. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло 20 м2 дерев’яних конструкцій покрівлі. Силами вогнеборців 30-ї Пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка о 01:51 пожежу локалізовано та о 02:22 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool