На Кіровоградщині в житловому секторі міста Долинська провели рейд

Жовтень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1792 | Коментарі: 0

Щодня підрозділи ДСНС України ліквідовують сотні пожеж по всій території країни, більшість з яких виникає у житловому секторі.

Як правило, причиною цих пожеж є нехтування громадянами елементарними правилами пожежної безпеки.

Недотримання правил експлуатації пічного опалення, паління в ліжку, використання для обігріву помешкань саморобних або несертифікованих електрообігрівачів, а також перевантаження електромережі часто призводять до займань в оселях та у господарствах жителів Кіровоградщини.

16 жовтня фахівці районного підрозділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичну роботу в житловому секторі міста Долинська. Під час спілкування з перехожими рятувальники нагадували їм правила пожежної безпеки в побуті, під час користування обігрівачами та експлуатації систем опалення, користування побутовою технікою. Кожному співрозмовникові вручили листівки із зазначеними в них правилами пожежної безпеки в осінньо-зимовий період та номером виклику Служби порятунку – «101».

Особливу увагу працівники Служби порятунку приділили профілактичним бесідам із людьми похилого віку, багатодітними батьками та родинами, які опинились у складних соціальних умовах. Зокрема, батькам рятувальники нагадали про те, що безпека їхніх дітей залежить, перш за все, від виховання у малечі відповідального ставлення до власного життя.

Рятувальники переконані, що така інформаційно-роз’яснювальна робота в житловому секторі сприятиме зменшенню кількості пожеж та загибелі людей.

 в житловому секторі міста Долинська провели рейд

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool