На Кіровоградщині в селі Пантаївка відбувся рейд

Жовтень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1880 | Коментарі: 0

Рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжують навчати громадян правилам пожежної безпеки у побуті, оскільки з настанням опалювального періоду збільшується ризик виникнення займань у помешканнях.

29 жовтня роз’яснювальну роботу провели фахвці Олександрійського міськрайвідділу У ДСНС в області у селі Пантаївка Олександрійського району. Рятувальники навчали селян, як не зашкодити собі та власному майну під час опалювального сезону. Господарям, які користуються пічним опаленням, нагадали, що необхідно систематично перевіряти справність та за необхідності ремонтувати печі, грубки і димоходи, щоб там не було тріщин, вчасно трусити сажу та суворо дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні ними. Порекомендували не доручати догляд за розтопленими печами маленьким дітям та не класти паливо й інші горючі матеріали перед топковим отвором. Рятувальники наголосили, що варто вкрай обережно користуватися електрообігрівачами, оскільки через саморобні або несертифіковані прилади нерідко виникають пожежі. Також власникам домівок порадили не перевантажувати електромережу. 

Восени під час робіт на присадибних ділянках та на земельних ділянках нерідко трапляються випадки виявлення застарілих боєприпасів.

Тож рятувальники попередили громадян і про цю небезпеку та нагадали, як правильно діяти у таких випадках. На завершення розмови працівники Служби порятунку розповсюдили серед громадян листівки із застереженнями, правилами пожежної безпеки та номером виклику пожежно-рятувального підрозділу – «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool