На Кіровоградщині в нічний час грабували перехожих

Грудень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

До чергової частини Світловодського міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець із заявою про те, що невідомі особи вночі відкрито заволоділи його гаманцем та грошима в сумі 400 гривень.

Через декілька днів схожі повідомлення надійшли і від інших потерпілих, які також позбулися майна: грошових коштів у сумі 5000 гривень, 200 гривень, 10 доларів США, а також мобільного телефону.
Працівники сектору карного розшуку міськвідділу міліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися четверо місцевих жителів, 18, 16 та 17 років. Прогулюючись містом в нічний час, юнаки грабували поодиноких перехожих або тих громадян, що перебували у стані алкогольного сп’яніння. Отримані кошти, після розподілу, хлопці витрачали на власні потреби.
– Дії осіб кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Світловодського МВ Дмитро Ткачонок. – Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool