На Кіровоградщині в місті Олександрія відбувся рейд (ФОТО)

Квітень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 17128 | Коментарі: 0

Працівники пожежно-рятувальної служби області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектору та навчати населення правил безпечної життєдіяльності.

На Кіровоградщині в місті Олександрія відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині в місті Олександрія відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині в місті Олександрія відбувся рейд (ФОТО)


Співробітники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Олександрійського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області спілкувались з жителями міста Олександрія і селища Петрове про дотримання правил безпеки.

Перш за все, рятувальники нагадали про можливість ракетних обстрілів цивільних об’єктів по усій території країни та закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й діяти згідно із загальновідомим алгоритмом. А ще дали поради як поводитись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та їх уламків.

Надзвичайники також розповіли про основні причини виникнення пожеж та їх наслідки і пояснили співрозмовникам, як діяти у разі виникнення займання в оселі чи на обійсті. Крім цього, закликали використовувати тільки справні побутові електричні й газові прилади і лише за призначенням, не залишати їх ввімкненими без нагляду та пильнувати дітей.

Фахівці Служби порятунку також акцентували увагу на забороні випалювання сухої рослинності та попередили про адміністративну і кримінальну відповідальність за такі дії.

Також усім громадянам були вручені  листівки із застереженнями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool