На Кіровоградщині в автомобілі під керуванням жителя столиці виявили зброю

Вересень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Транспортний засіб зупинили на території міста Новомиргород Кіровоградської області. У даний час працівники поліції встановлюють, із якою метою чоловік зберігав предмет, схожий на револьвер «Флобера».

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Під час несення служби інспектори поліції помітили автомобіль, що мав механічні пошкодження скла. Авто зупинили для з’ясування обставин.

Водієм виявився житель столиці. Він пояснив, що легковик раніше потрапив у ДТП і ще не повністю був відремонтований.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. За згодою громадянина, поліцейські провели огляд салону транспортного засобу. У результаті вжитих заходів виявили предмет, зовні схожий на револьвер «Флобера», який вилучили і направили на дослідження до НДЕКЦ МВС України», - розповів начальник Новомиргородського відділення поліції Євген Чуйко.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool