На Кіровоградщині в Аджамці відбувся рейд (ФОТО)

Червень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 1323 | Коментарі: 0

Влітку значною мірою підвищується ризик виникнення пожеж, і у житловому секторі, і в екосистемах області.

На Кіровоградщині в Аджамці відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині в Аджамці відбувся рейд (ФОТО)

На Кіровоградщині в Аджамці відбувся рейд (ФОТО)


Головною причиною займань є людська діяльність. Тому рятувальники Кіровоградщини не припиняють проводити роз'яснювальну роботу з населенням щодо суворого дотримання правил безпечної життєдіяльності. 8 червня фахівці Служби порятунку провели інформаційну роботу у с. Аджамка Кропивницького району. Громадянам нагадали, що головною складовою безпечного способу життя є обережність та неухильне дотримання правил пожежної безпеки. Не втрачати пильності під час експлуатації електричних та газових приладів, не спалювати суху рослинність та сміття на території приватних домоволодінь, біля господарчих будівель та дерев’яних парканів, на полях і городах, під час відпочинку в лісі. Адже у суху вітряну погоду вогонь легко поширюється на великі території.

Не оминули увагою рятувальники і таку важливу тему як повторення алгоритму дій під час отримання сигналу “Повітряна тривога”. Зокрема, громадянам наголосили, що за час війни в Україні жителі регіонів, де немає активних бойових дій, почали звикати до постійних сигналів повітряної тривоги і вже не реагують на них належним чином. А такого не має бути категорично.

На завершення спілкування усім співрозмовникам було вручено застережні листівки, які у будь-яку хвилину допоможуть пригадати елементарні правила безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool