На Кіровоградщині в 17 школах слід оперативно усунути недоліки, виявлені ДСНС

Травень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Звертаючись до керівників територій під час апаратної наради, що транслювалася в режимі он-лайн, перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко закликав оперативно усунути в деяких школах недоліки, виявлені Держслужбою з надзвичайних ситуацій.

- Одразу після останнього дзвоника розпочнуть роботу пришкільні табори, тому слід негайно виправити ситуацію в 17 навчальних закладах, відносно яких ДСНС винесла постанови про заборону експлуатації приміщень, - наголосив посадовець. За його словами, недоліки слід виправити у окремих школах Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Знам'янського, Компаніївського, Онуфріївського районів, та в деяких закладах Світловодська, Знам’янки та Олександрії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool