На Кіровоградщині УБОЗівці викрили факт надання послуг у сфері грального бізнесу

Квітень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

У селищі Голованівськ Кіровоградської області у приміщенні, що на праві приватної власності належить місцевому мешканцю, правоохоронці виявили та вилучити кілька одиниць грального обладнання у робочому стані.

На момент візиту співробітників управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в області в одній з кімнат знаходились чотири гральних автомати. У «гральному залі» також перебував один з клієнтів.
Як з’ясувалося, 60-річний власник приміщення здавав частину будівлі в оренду. Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення осіб, причетних до організації й надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.
Гральне обладнання вилучено та буде направлено на технічну експертизу.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Слідство триває, – повідомив заступник начальника УБОЗ УМВС в області Василь Піскунов.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool