На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей (ФОТО)

Січень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1682 | Коментарі: 0

31 грудня 2015 року близько 02 години ночі на 34 кілометрі автодороги Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя у Новгородківському районі Кіровоградщини сталась дорожньо-транспортна пригода з тяжкими напрямками, під час якої були травмовані 11 людей.

За попередніми даними водій автобуса VOLKSWAGEN LT 35 TDI, рухаючись за маршрутом «Кривий Ріг – Київ» у напрямку столиці, заснув за кермом, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автобусом SCANIA K113, що рухався за маршрутом «Київ – Кривий Ріг» у напрямку м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей

На Кіровоградщині у зіткненні двох автобусів постраждали 11 людей

У результаті дорожньої аварії водій і п’ять пасажирів автобуса VOLKSWAGEN та водій і три пасажири автобуса SCANIA дістали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були доставлені до лікувальних закладів Кіровоградської та Дніпропетровської областей.
Правоохоронці Кіровоградщини вкотре нагадують! Шановні учасники дорожнього руху будьте уважними та обережними під час участі у ньому, особливо у темну пору доби та взимку! Пам’ятайте, що ваші життя та здоров’я, а також життя та здоров’я оточуючих виключно у ваших руках!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool