На Кіровоградщині у житловому секторі виникло чотири пожежі, на одній травмувався чоловік

Квітень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 465 | Коментарі: 0

11 квітня о 12:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення по вул. Матросова обласного центру. Як з’ясувалось на місці події, зайнялось 24 м2 домашніх речей та покрівлі одноповерхової будівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. На пожежі травмовано господаря 1950 р.н., якого з опіками голови та ніг госпіталізовано до Кіровоградської обласної лікарні

 Бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький о 12:34 локалізували та о 12:45 – ліквідували пожежу.

О 14:52 стало відомо про займання 0,3 т сіна та 24 м2 покрівлі господарчої будівлі на території приватного домоволодіння по вул. Шевченка с. Синьки Благовіщенського району, яке о 15:39 було ліквідовано спільними зусиллями рятувальників 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське та місцевої пожежної команди с. Синьки.

О 16:18 сталось займання 8 м2 одноповерхової господарчої будівлі на території приватного домоволодіння по вул. Олімпійська обласного центру, яке о 16:43 приборкали бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

О 23:35 надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства «Супутник» с. Карлівка Кропивницького району. Там загорілось 35 м2 домашніх речей, покрівлі та перекриття дачного будинку. О 00:20 пожежу було локалізовано та о 02:08 – ліквідовано рятувальниками 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

В усіх випадках, крім випадку по вул. Матросова обласного центру, травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool